This Small Backyard Art Studio Has A Reading Nook And Hidden Powder Room


 Photography by Mariko Reed 

Bach Architecture have as of late finished the change of an unsupported carriage house/carport into a little lawn studio for a home in San Francisco, California. 

The architects additionally refreshed the lawn that isolates the home from the studio. Strong bluestone pavers and board-shaped cement seats and grower were added to the patio, making different spots to unwind in the sun. 








 Photography by Mariko Reed 

Heading inside, there's a perusing alcove with an implicit seat and floor-to-roof bookshelves.

 Photography by Mariko Reed 

Facilitate into the studio, the white oak wood boards keep making considerably all the more racking. On the inverse divider, a long wood coasting rack sits on a brilliant white divider. 








Photography by Mariko Reed 

Covered up inside the mass of racks is an entryway that opens to uncover a powder room, that elements intense blue tiles.







 Photography by Mariko Reed

To ensure the studio is brilliant a vaporous, a long sky facing window traverses crosswise over the vast majority of the building, while the uncovered wood joists make shadows in the inside. 

Photography by Mariko Reed 

source:contemporist.com

Popular posts from this blog

10 Ways to Start Decorating a Room from Scratch

This Old Church Was Converted Into A Bright And Contemporary House

Our Complete Styling Guide to Consoles, Bookshelves, and Coffee Tables